van der Lede B.V.
van der Lede B.V.

Stofzuig Systemen

Stofzuigen: een dagelijks karwei

Waar of in welke omstandigheid u ook woont of werkt, aan het karwei van het stofzuigen kunt u niet ontkomen. Daarvoor kiest u natuurlijk de efficiŽntste en gemakkelijkste oplossing:

Moeiteloos gebruik in iedere ruimte

Bij het ontwerpen van uw gebouw of woning - zowel nieuwbouw, renovatie als bestaande woningen - zou het centraal stofzuigsysteem moeten worden voorzien. PVC-buizen verbinden de in vertrekken geÔnstalleerde aansluitingspunten met een centrale stofzuiger. U steekt de flexibele zuigslang in de vacuümsteekdoos en de apparatuur schakelt automatisch in.

Een waarborg voor de gezondheid

In het vertrek waar gestofzuigd wordt met een centraal stofzuigsysteem, valt niet de minste neerslag van stof, omdat zelfs de geringste stofdeeltjes via de PVC-buizen rechtstreeks naar de centale stofzuiger worden gezogen.

Krachtig en geruisloos

De centrale stofzuiger zelf - met een turbine die zowat 50% meer zuigkracht heeft dan een gewone stofzuiger - wordt op een vaste plaats geÔnstalleerd, bijv. een kelderruimte of garage. Dat maakt hem efficiŽnter, sneller en ook spaarzamer.

Veiligheid uit de muur

Doordat u met het centraal stofzuigersysteem alleen maar een zuigslang nodig hebt en dus geen onhandig zwaar apparaat dient mee te slepen, is alles gebruikersvriendelijker en veiliger. Ook het hinderlijke elektrische snoer ontbreekt.

Hygiënisch

Neemt alle stofmijtresten, stuifmeel en andere microscopische stofdeeltjes weg. Daardoor is er minder kans op allergieŽn.

Het systeem voor de toekomst

Het centraal stofzuigsysteem kan gemakkelijk worden uitgebreid met het behoud van de bestaande apparatuur. Doeltreffend gebruik van hulpstukken.