van der Lede B.V.
van der Lede B.V.

Cv-ketels

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe cv-ketel zijn er volop mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een solo toestel of een combiketel? Is een Hoog Rendement (HR) ketel beter dan een Verbeterd Rendement (VR) ketel? Wat zijn de voordelen wanneer een ketel vervangen wordt door een HR-ketel? Om de voor uw woning meest geschikte cv-ketel te kiezen, is een aantal zaken belangrijk.

 • Hoe groot is uw woning?
 • Een vrijstaand huis heeft een krachtigere cv-ketel nodig dan een klein appartement.
 • Hoe is uw woning ge´soleerd?
 • Als uw woning goed is ge´soleerd, kunt u een lichtere cv-ketel nemen, dan wanneer uw woning niet goed is ge´soleerd.
 • Wilt u een cv-ketel met of zonder warmwatervoorziening?
 • Hoeveel warmwater comfort wilt u?
 • Wilt u gelijktijdig douchen en afwassen?

Bij ons kunt u geheel vrijblijvend advies en/of een offerte aanvragen.

Cv onderhoud belangrijk voor u cv ketel en hr ketel.

Het is natuurlijk belangrijk dat u uw CV installatie regelmatig laat controleren en onderhouden. Cv onderhoud voorkomt dan ook dat u voor vervelende verrassingen komt te staan. Uiteraard gaat door cv onderhoud ook u ketel een stuk langer mee en u uiteraard draagt u ook uw steentje bij aan het milieu. Tot overmaat van ramp ziet u het ook in u portomonee aangezien u een stuk zuiniger gaat stoken.

Het belang van cv onderhoud wil nog wel eens over het hoofd gezien worden. Cv onderhoud is erg belangrijk voor u cv ketel om voortijdig te gebreken te kunnen ontdekken. Meestel wordt voor het cv onderhoud een jaarcontract afgesloten en komen wij hiervoor eens per jaar langs. Uiteraard kunt u ook gewoon contact met ons opnemen als u een eenmalige onderhoudsbeurt aan u cv wilt.

C.V.-onderhoud

De c.v.-ketel is ÚÚn van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de eerste onvoorziene kosten dan ook hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel, het schoonmaken van de brander, warmtewisselaar en het zonodig afstellen van de regel- en beveiligingsapparatuur. Een comfortabel warm huis, zonder al te hoge stookkosten, zonder dat u zorgen hoeft te maken over gezondheidsrisico's en zonder al teveel milieu-belasting. Dat is wat je van de centrale verwarmingsketel verwacht. Goede afstelling van de installatie en regelmatig cv onderhoud vergroten het comfort en de veiligheid, en voorkomen onnodig hoge energierekeningen.Veel zaken rond onderhoud en afstelling kunt u zelf regelen. Soms is het beter een installateur in te schakelen.

Als u cv onderhoud nodig heeft neemt u dan gerust met ons contact op zodat wij voor dit snel en vakkundig kunnen doen.

CV onderhoud is belangrijk! bel ons dan ook direct voor een afspraak!

Vloerverwarming

Vloerverwarming

Vloerverwarming heeft een aantal grote voordelen namelijk:

 • De optimale verdeling van milde stralingswarmte van onderaf zorgt ook met lage watertemperaturen voor een gelijkmatige behaaglijke atmosfeer in elk gewenst vertrek.
 • Het laagtemperatuursysteem benut de gehele vloer als verwarmingsvlak waardoor de verliezen extreem klein zijn en bespaart zo tot wel twaalf procent energie.
 • Het is omgevingsvriendelijk: Uitgaande van lage aanvoertemperaturen komen ook alternatieve energiesystemen zoals de zon en bodemsystemen in zicht als verwarmingsbron.
 • Het is zuinig, gezond en zorgt voor een goed ruimteklimaat. Vochtigheid en schimmelvorming hebben geen kans meer, het risico op een verkoudheid wordt geminimaliseerd en omdat er zo goed als geen stof meer opdwarrelt, kunnen zelfs allergische mensen gewoon ademen.
 • Het is onzichtbaar: de vloerverwarming verwarmt volledige ruimtes zonder storende verwarmingselementen.
 • Het is veelzijdig: marmer, tegels, natuursteen, vloerbedekking, laminaat en parket harmoniseren prima met vloerverwarming.
 • Het is geschikt voor nieuwbouw en renovaties. Speciaal voor de renovatie worden dunne systemen op de markt gebracht.
 • Vloerverwarming vergt geen reparaties en onderhoud zoals andere verwarmingssystemen die wel kennen.